Asztrológiai tanácsadás

Ha azt szeretnéd tudni, hogy milyen energia vesz majd körül az elkövetkezendő 1 év során, milyen területeken számíthatsz jelentős eseményekre, s mire kellene fektetned a hangsúlyt, akkor elkészítem a szolár horoszkópodat, megnézem a tranzitjaidat (aktuális bolygóállások összevetése a születési horoszkópoddal), s még további három módszert alkalmazok.

Ezekkel a módszerekkel megállapítható, hogy mi egy-egy időszakod fő témája, s melyek azok az életterületek, ahol meghaladhatod - s meg is kell haladnod! - saját magadat. Felismerhető, hogy nagyjából milyen lelkiállapotban vagy, s látható, hogy milyen energiák erősödtek fel benned az utóbbi időben. Meg kell értened, hogy mi annak a folyamatnak a lényege, amin éppen keresztülmész, s tudnod kell, hogy milyen választási lehetőségeid vannak a jövőben! Aktuális bolygóállásaid (azaz a tudatalattid!) szembesítenek azzal, hogy hol tartasz, s hogy milyen feladatok várnak még rád.

Részletesen megbeszéljük, hogy milyen jellegű energiákra számíthatsz, s elmondom, hogyan tudod ezeket az energiákat a leghatékonyabban felhasználni.

Felhívom a figyelmet arra, hogy pontos előrejelzést csak pontos születési idővel rendelkező személynek lehetséges adni! Egyetlen perc eltérés is okozhat némi pontatlanságot. De ami a lelki folyamatok megélését illeti, azok biztos, hogy bekövetkeznek, ezért a magam részéről nem hiszem, hogy túl sokat kell foglalkozni az idővel. A lélek egyébként is lassan dolgozik. A legjelentősebb változásokat évek hosszú során át éljük meg.

Tehát nem az a kérdés, hogy mikor lesz pénzem, munkám, párkapcsolatom stb., hanem az, mi mindent kell tennem annak érdekében, hogy legyen!

Érdemes többször is - akár rendszeresen - szolár tanácsadást kérni, mert rengeteg hasznát vehetitek a gyakorlati életben!

Bejelentkezés asztrológiai tanácsadásra - Sorskapu
Elérhetőségeink

(+3630) 655-3866 | sorskapu@gmail.com

facebook | youtube | vimeo
Copyright © sorskapu.hu 2014-2018. Adatkezelési nyilatkozat