Asztrológiai tanácsadás

Ha egy kapcsolatról szeretnénk többet megtudni, akkor szinasztriát készítünk. Ez azt jelenti, hogy két ember születési horoszkópját egymásra helyezzük, s megnézzük, hogy kettejük bolygói és házcsúcsai hogyan hatnak egymásra.

Elkészítem a két ember kompozit horoszkópját is (ilyenkor a két radixból egy közös horoszkóp jön létre), hogy még több információval gazdagodhassunk.

Feltárul előttem, hogy miben segítik, s miben hátráltatják egymást, milyen változásokat idéznek elő egymásban, mi a közös feladatuk, mik a nehézségek, mik a legfőbb tanulnivalók stb.

Nemcsak párkapcsolati kérdések esetén érdemes szinasztriát készítenünk, hanem más jellegű, ám fontos kapcsolatainkat illetően is. Vizsgálhatunk például testvéri, baráti vagy szülő-gyermek kapcsolatot is.

Nagyon fontos, hogy amennyiben két felnőtt ember horoszkópjáról van szó, a tanácsadásra nem kötelező eljönnie mind a két embernek, viszont mindkettőjük engedélyére szükségem van! Csak akkor készítem el a másik fél horoszkópját, ha a szóban forgó személy beleegyezett abba, hogy kiadják nekem az adatait!

Bejelentkezés asztrológiai tanácsadásra - Sorskapu
Elérhetőségeink

(+3630) 655-3866 | sorskapu@gmail.com

facebook | youtube | vimeo
Copyright © sorskapu.hu 2014-2018. Adatkezelési nyilatkozat