Asztrológiai tanácsadás

Ha szeretnéd elkészíttetni a horoszkópodat, akkor először is meg kell tudnod a születésed pontos idejét. Nem érdemes megelégedni a szülőktől kapott válasszal, bár ebből már legalább ki tudunk indulni. Érdemes viszont felkeresni (akár telefonon) azt a kórházat, ahol születtünk, mert a bábakönyvben szerepel minden fontos adat a születésünkről. Minimális költség ellenében megkeresik nekünk, s máris közelebb jutunk a valósághoz.

A bábakönyvben is általában kerekítve szerepel a születésünk ideje, s mivel az asztrológiában 1 perc eltérés is jelentősnek számít, meg kell próbálnunk még ennél is pontosabban beállítani. Ehhez néhány olyan esemény lehetőleg napra pontos dátumára van szükség, melyek nagyon fontosak számunkra. Például: házasságkötés, gyermek születése, egy szeretett személy halála, költözés, betegség, műtét, baleset, válás. Az ehhez hasonló eseményeket ugyanis horoszkópunk sokszor egészen pontosan, s többféleképpen is jelzi. Ha rátalálunk ezekre a bizonyos jelzésekre, akkor utólag is lehetőségünk van arra, hogy megtaláljuk a pontos születési időt.

Ha valaki nem érzi szükségét annak, hogy pontosítsuk a képletét, mert már pontosította neki valaki más, akinek megbízik a tudásában, akkor szívesen dolgozom a megadott időponttal is.

Ha valaki nem kér tanácsadást, csupán a születési idejére kíváncsi, akkor is örömmel elkészítem a pontosítást.

Bejelentkezés asztrológiai tanácsadásra - Sorskapu
Elérhetőségeink

(+3630) 655-3866 | sorskapu@gmail.com

facebook | youtube | vimeo
Copyright © sorskapu.hu 2014-2018. Adatkezelési nyilatkozat